Ervaren koorzangers welkom!

Het Russisch Kamerkoor bestaat 10 jaar!
Ben je ervaren koorzanger(es)? Zing mee met ons jubileumconcert!

Het afgelopen decennium hebben we een weids palet aan Russische muziek ten gehore gebracht, van bekende en minder bekende componisten. In ons jubileumjaar pakken we extra groot uit, met de cantate Joann Damaskin, van Sergej Ivanovič Tanejev (1856-1915). Deze parel, op tekst van Aleksej Tolstoj, is in Nederland nog vrijwel onontdekt. Het is een werk van grote expressiviteit, dat zich beweegt van lyrisch verstild naar magistraal orkestraal. ”De Bezetting Speelt”, een ensemble van musici die onder andere afkomstig zijn van het Rotterdams Philharmonisch en het Residentie Orkest, zal ons begeleiden.
Op het programma staan verder mooie a capella stukken van Tanejev, Tsjaikovskij en Sviridov.

Ter versterking van ons koor zoeken we nog een aantal ervaren en geoefende koorstemmen in alle stemgroepen. Met name tenoren, bassen en hoge sopranen.  *
De concerten zijn op zondagmiddag 15 november en zaterdagavond 21 november 2015.
De repetities in de Nassaukerk (De Wittenstraat 114, Amsterdam), op woensdagavond van 19.45 – 22.15 uur.

Interesse? Meld je bij onze dirigente Anna Azernikova.
E-mail: azernikova@hotmail.com | Telefoon: 06-41 36 38 75

* Alle teksten zijn beschikbaar in Cyrillisch én in transcriptie (fonetisch schrift). Met Nederlandse  vertaling. Leden die het Russisch beheersen helpen graag. De ervaring leert dat je na niet al te lange tijd vertrouwd raakt met de klank van de woorden.
MIdifiles van koorpartijen staan op de ledensite.